Зацікавився пошуком цікавих знахідок Потрібен Мд почитав форуми дійшов висновку найкраший варіант ціна\можливості\якість\простота ася250 на худий кінец 150.
Яка всештаки різниця між ними і наскільки % дешевша повинна бути 150 щоб її взяти .буду брати мабуть Б.у
Для чого потрібно: пошук монет і подібної мелочі з кольорового металу + щось середне пряшки значки і тому подібне щось велике з чорного металу недуже цікавить.
яка різниця в глибині в асі 250\150(в плані середне залягання більшості знахідок можливо і 150 хватить з головою?)
Також цікавить можливість настройок можливо виключити з пошуку тільки великі металеві речі?
Пошук буде і на місцях війни тому мін не хотілось би найти
Плануєтся Брати МД один і на довго 2-5 років. Тому щось дуже просте думаю не варто але 200уе для мене максимум бо незнаю чи щось знайду толкове і чи хватить мене на довго.
Як варінт є думка скласти самим МД але є 2 запитання наскільки важко намотати катушку і чи вона буде працювати з монетами як заводська і чи можна купити блок МД окремо а палку і катушку вже самим зробити?
Що собою представляє мд Bounty Hunter за 100-130уе?
Також цікавить компактність Мд повинен вміщуватись в не дуже великий рюкзак це обовязкова умова.
Fisher F2 наскільки гірший асі? якщо буде дешевше асі 150 є резон брати?