Форум Кладоискатель. Металлоискатель форум.

Россия продолжает вводить войска в Украину. теперь официально...

Запорожець · 1367 · 162369

Оффлайн Hanter

• Постоялец
  • *
От вражеской оккупации народом Донбасса освобожден еще один город ДНР - Дебальцево! :o

Еще один жук вылез на форуме---вали на х.... в свою расею чмо >:(

Форум Кладоискатель. Металлоискатель форум.

Оффлайн деус

• Модератор
  • Супер Эксперт
  • Лучший поисковик и лучшая находка 2013

Оффлайн Hanter

• Постоялец
  • *
Был в Кировограде в субботу на встрече с Тягнибоком-ни одного жука не видел,думал что и в нас на форуме все за единую Украину-но в семье не без урода *-*.Люди гибли на майдане за Украину,а эти дегенераты орут за расею >:(

Оффлайн J.G.

Задрали уже кацапы! Сидите в своей кацапундрии иоблизывайте водичка. Какого хрена к нам лезть? Подумали-бы своими головами из-за кого с русляндией никто дел не хочет иметь. Слава Україні!

Оффлайн Запорожець

• Эксперт
  • **
  • (studentzntu)
Сепаратиста, який зірвав український прапор та повісив триколор, міліціонер зкинув з даху. Горловка
http://www.youtube.com/watch?v=tC_GRJs8WP8#t=83
відео залишило двоякі враження. з однієї сторони все ще є сміливі патріоти, які на ділі доводять свою честь та приналежність до козацької нації <<
а з іншої сторони, почувши це бидло внизу охоплює розпач.... *-*
счастлив не тот, у кого много, а тот, кому хватает

Оффлайн Запорожець

• Эксперт
  • **
  • (studentzntu)
Игорь Коломойский: "Хочу предупредить всех зелёных человечков, в отличие от других, мы не робкого десятка и при попытке захвата зданий подразделений СБУ и МВД будем сразу стрелять на поражение. Все, кто захотят устроить войну в области, должны знать, что Днепропетровск станет для них вторым Сталинградом, только в этой битве выиграет украинский народ!"

Сегодня в Днепропетровске начинается формирование батальона специального назначения «Днепр»

Оффлайн Запорожець

• Эксперт
  • **
  • (studentzntu)
вот продолжение видео из Горловки

Ця людина не мент, не мусор. Це - міліціонер. Це він чинив збройний опір колорадам у Горлівці при захоплюванні міськвідділку МВС. Це він, коли побачив, як пєтух зірвав український прапор та повісив триколор, виліз на дах та скинув колорада униз. Це його потім жорстоко побили "мірниє пратєстующіє". Це він зараз у реанімації. Це - міліціонер.

Ще 2-3 місяці тому я не міг подумати, що буду поважати міліцію. Але ось доказ, що є ті, хто пам'ятає про присягу та честь мундиру. І де? Горлівка, Донбас.

Я не знаю, чи виживе він, чи не вб'ють його колоради, але ця людина заслуговує на те, щоб її запам'ятали.

Шанування.

Оффлайн Запорожець

• Эксперт
  • **
  • (studentzntu)
Путін призначив сепаратиста Аксьонова в.о. губернатора Криму

:o
про гоблина можно почитать тут
http://nbnews.com.ua/ru/news/114511/
http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2014/03/15/7018918/?attempt=1