Форум Кладоискатель. Металлоискатель форум.

вместе интересней

adso17528 · 126 · 19090

Оффлайн Martin

• Эксперт
  • **
  • Garrett Еuro АСЕ + Tesoro Tejon
кепсько тільки що після зими день на ТО триколісного помічника треба виділити ще...
Мені з цими цінами на бензин, два сини прикупили Велосипед, то я зараз на копі поєдную "корисне з приємним" - оздоровлююсь фізично і морально, а заразом чекаю третього сина з АТО...

Форум Кладоискатель. Металлоискатель форум.

Re: вместе интересней
« Ответ #88 : 17 Март 2015, 20:43:04 »

Оффлайн target

• Пользователь
  • *
Запитував у іншій гілці форуму, туди мабуть ніхто не заглядає, то може тут хто що думає скаже з такого питання-якщо допустити що воронка метеоритна , діаметр близько 43 м , приблизна глибина до дна метрів 6-8(по памяті) розумію що мех.обробіток та невідомо яка кількість років затяглось ще землею...перерив купу інформації, та так і не визначився--тіло шукати на деякій відстані у виді уламків, чи воно в глибині може бути? А якщо на глибині, то на якій приблизно?
Будуть цікаві всі думки з цього приводу, дякую.

Оффлайн Shmiga

• Опытный пользователь
  • Бегущий по Правде
кепсько тільки що після зими день на ТО триколісного помічника треба виділити ще...
Мені з цими цінами на бензин, два сини прикупили Велосипед, то я зараз на копі поєдную "корисне з приємним" - оздоровлююсь фізично і морально, а заразом чекаю третього сина з АТО...

Нехай повертається неушкодженим!

Гарні звіти, плюсик поставив! *;*
Ищи там где есть возможность, а где ее нет, ее - ищи!

Оффлайн Shmiga

• Опытный пользователь
  • Бегущий по Правде
Кстати у вас там в Умани или по окраинам наверное и денарии попадаются?  ;)
Ищи там где есть возможность, а где ее нет, ее - ищи!

Оффлайн HunterNikita

• Новичок
  • **
  • Степной Волк
Уважаемый Мартин. Спасибо за интересные отчеты. Наверное так выглядят 90% от всех копов. Главное процесс поиска и любования природой :'( Жаль у меня нет хорошей фотокамеры для формирования таких отчетов.
Всем хорошего настроения!!!

Оффлайн Gen67

• Эксперт
  • **
  • Garrett Ace-350, ХР Деус
Вот так мы потихоньку и переберемся все на виолити. Хорошие отчеты и фотки класс. *;*
Видишь суслика?
— Нет.
— И я не вижу. А он — есть!

Оффлайн BOBK

• Постоялец
  • *
  • евро ася ,терм-про. Whites c VDI.м-сафари F-75
 (виолити)-там где падают крошки там и плавают рыбки $*и ничего не сделаешь ,у нас на форуме  никто ничего не продает ,

Оффлайн Martin

• Эксперт
  • **
  • Garrett Еuro АСЕ + Tesoro Tejon
Щиро дякую за позитивні відгуки. Ваші плюси також стануть в пригоді, бо там на Віоліті поміняли формулу нарахування ділового рейтингу, а у мене син щось там у когось не викупив і нахватався мінусів, то рейтинг мінусовий, а як треба буде щось стояще продати, то можна й пролетіти. Ну то не головне. Щиро дякую за
Нехай повертається неушкодженим!
Оце головне!!! Нехай всі наші воїни повертаються живими і здоровими, з ногами і руками, з бажанням жити та творити і тримати владу в "палких обіймах", щоб не зажиралася. Сьогодні похоронили волонтера, якому ще не було й п’ятидесяти, який багато разів був в АТО, возив продукти, одяг, маскхалати, броніки і багато всьго необхідного, в тому числі передавав передачі і моєму синові, - відірвався тромб, не спасли. От таке то життя...
Стосовно
... у вас там в Умани или по окраинам наверное и денарии попадаются?
, то скажу так, попадалися. Маю з десяток. А зараз находять все рідше і рідше. Але я ще надіюсь попасти десь на незайманий плацдарм, так як цієї ночі сон віщував повні кармани і саме динаріїв. Находив і з приладом і візуально, прямо з поверхні. До чого б це, не знаю, але щоб привиділось був би не проти, напевне так як і Ви. Ще раз дякую і бажаю кожному з Вас успіху, як у житті, так і в копі. З повагою...