Щиро дякую за позитивні відгуки. Ваші плюси також стануть в пригоді, бо там на Віоліті поміняли формулу нарахування ділового рейтингу, а у мене син щось там у когось не викупив і нахватався мінусів, то рейтинг мінусовий, а як треба буде щось стояще продати, то можна й пролетіти. Ну то не головне. Щиро дякую за
Нехай повертається неушкодженим!
Оце головне!!! Нехай всі наші воїни повертаються живими і здоровими, з ногами і руками, з бажанням жити та творити і тримати владу в "палких обіймах", щоб не зажиралася. Сьогодні похоронили волонтера, якому ще не було й п’ятидесяти, який багато разів був в АТО, возив продукти, одяг, маскхалати, броніки і багато всьго необхідного, в тому числі передавав передачі і моєму синові, - відірвався тромб, не спасли. От таке то життя...
Стосовно
... у вас там в Умани или по окраинам наверное и денарии попадаются?
, то скажу так, попадалися. Маю з десяток. А зараз находять все рідше і рідше. Але я ще надіюсь попасти десь на незайманий плацдарм, так як цієї ночі сон віщував повні кармани і саме динаріїв. Находив і з приладом і візуально, прямо з поверхні. До чого б це, не знаю, але щоб привиділось був би не проти, напевне так як і Ви. Ще раз дякую і бажаю кожному з Вас успіху, як у житті, так і в копі. З повагою...